Franciza Pariuri Sportive

12 Mar, 2012

Francize de Pariuri Sportive

Posted by: admin In: Articole

Franciza Sky Bets Sport pune la dispozitie un sistem prin intermediul caruia puteti accepta pariuri sportive pe baza licentei noastre de pariere, in cadrul unui spatiu comercial administrat de dumneavoastra. Intreaga activitate de acceptare de pariuri sportive se va realiza sub contabilitatea firmei Sky Bets Sport, partenerul urmand sa suporte din profitul realizat toate costurile de administrare ale agentiei de pariuri sportive.

Detaliile francizei Sky Bets Sport:

– Profit rezultat dintr-un procent situat intre 10% si 22% din miza incasata;

– Sky Bets Sport isi asuma toate riscurile si resposabilitatea platii pariurilor castigatoare;

– Investitia necesara pentru amenajarea spatiului comercial este minima;

– Riscurile sunt minime;

– Detinere in administrare a unui spatiu comercial cu suprafata de minim 15 mp patrati;

– Asigurarea unui numar de 2 operatori de pariuri sportive care vor fi angajati de catre Sky Bets Sport.

Prin franciza de pariuri sportive Public Bet se creaza un climat concurential vizibil si apreciat de jucatori, clientii fideli beneficieaza de oferte de pariere bune si promotii, comparativ cu piata pariurilor sportive de acum 4-5 ani.

De la momentul lansarii pe piata, pana in prezent, compania detine puncte de lucru localizate in zona de vest, sud, sud-est si centrul tarii, precum: Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Craiova, Dumbraveni, Victoria, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Alexandria, Mioveni,Constanta, Cluj, Dej, Aiud, Drobeta, Resita, TG.Mures, Tg.Jiu, Giurgiu, Calafat, Caracal, Sibiu, Caransebes, Alba, Deva, Hunedoara, Mangalia, Slobozia, etc .

– Intrarea in reteaua de parteneri francizati PublicBet se face fara alte costuri de start-up relevante.

No Responses to "Francize de Pariuri Sportive"

Comments are closed.

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.