Franciza Pariuri Sportive

15 Mar, 2011

Cat costa sa deschizi o agentie de pariuri sportive?

Posted by: admin In: Articole

Pentru ca am promis sa ofer idei de afaceri din care puteti castiga bani buni, va prezint astazi o afacere in franciza ce se dezvolta pe intreg teritoriul Romaniei . Este vorba despre Casa de Pariuri sportive GSBET . Reteaua de agentii este formata din mici SRL-uri din fiecare oras care platesc o taxa de intrare in franciza de 4000 euro si beneficiaza de un spatiu de minim 15 mp, preferabil vopsit in alb si cu termopane. Cam acestea ar fi conditiile minime impuse de francizor.

In schimb, francizatul va primi echipamente tehnice : calculator, monitor, televizor, birouri, scaune, tejghele, avizier, autocolante, banner-e, imprimante, etc. si un training de specialitate de 3 zile in care se definesc elementele importante ale afacerii si modul de functionare.

Redeventa pe care o plateste francizatul este de 11% din cifra de afaceri, plus o taxa de marketing lunara. In schimbul acestor bani, francizorul (GSBET) pune la dispozitia ta sistemul informatic prin care ai acces la baza de date care iti permite introducerea biletelor. Profitul estimat este de 20% din cifra de afaceri.

TAGS: franciza pariuri sportive, pariuri in franciza, franciza pariuri, pariuri sportive in franciza, franciza, pariuri sportive, GS Bet

No Responses to "Cat costa sa deschizi o agentie de pariuri sportive?"

Comments are closed.

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.