Franciza Pariuri Sportive

13 Sep, 2010

Pe cat pariati?

Posted by: admin In: Articole

Afacerea românească GS Bet s-a extins cu peste 20 de agenţii în doar câteva luni. Franciza costă 4.000 de euro.

Fiecare iubitor adevărat de sport face pronosticuri, încercând să ghicească ce echipă va câştiga şi cu ce scor. Această pasiune a oamenilor a născut afacerile cu pariuri sportive, de unde au de câştigat atât cei care ghicesc rezultatele, dar mai ales proprietarii caselor de pariuri.

Compania românească de pariuri sportive GS Bet a fost înfiinţată în 2005, de persoane care aveau peste şase ani experienţă în pariuri şi care au deschis o agenţie în Bucureşti. Începând cu anul trecut, firma a hotărât să se extindă în toată ţara în sistem de franciză. Afacerea s-a dovedit interesantă pentru întreprinză tori: în doar câteva luni au fost deschise peste 20 de agenţii în franciză. Potenţialii francizaţi sunt atraşi în special de costurile mici de începere a businessului şi de potenţialul mare de câştig.

Spaţiul, secretul succesului

În România, funcţionează în prezent nu mai puţin de 25 agenţii de pariuri GS Bet. Acestea sunt amplasate în oraşele Bucureşti, Bistriţa, Oradea, Râmnicu-Vâlcea, Curtea de Argeş, Braşov, Călăraşi, Satu-Mare, Bolintin, Luduş, Buhuşi, Victoria, Târgu-Ocna, Târgu-Neamţ, Brad, Târnăveni, Codlea, Râşnov, Chiajna şi Drăgăneşti Olt. Francizorul GS Bet vrea să se extindă în orice localitate din România care are o populaţie de cel puţin 10.000 de locuitori.

TAGS: franciza pariuri sportive, pariuri in franciza, franciza pariuri, pariuri sportive in franciza, franciza, pariuri sportive, GS Bet

No Responses to "Pe cat pariati?"

Comments are closed.

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.