Franciza Pariuri Sportive

07 Sep, 2010

GsBet Pariuri sportive in franciza

Posted by: admin In: Articole

Zona serviciilor ramane pe piata autohtona a francizei un bun furnizor de diferite oportunitati de afacere disponibile pentru investitorii romani si care targeteaza segmente de nisa. Domeniul pariurilor sportive este exploatat in franciza de catre compania GsBet – singura franciza autohtona pe aceasta nisa – si care activeaza pe piata nationala incepand cu anul 2005, bucurandu-se de cele mai bune cote de pariere de pe piata si cel mai bun program de software care permite operatiuni rapide si sigure catre clientii finali.

De la momentul lansarii pe piata si pana in prezent, compania numara la nivel national 25 de unitati, functionand numai in regim de franciza, localizate in orase precum: Bucuresti, Baia mare, Oradea, Arad, Brad, Bistrita, Ludus, Tarnaveni, Victoria, Curtea de Arges, Targoviste, Tg Neamt, Buhusi, Tg Ocna, Bolintin, Alexandria, Satu Mare, Mioveni, Calarasi.

Viitorul partener francizat trebuie sa aiba in vedere identificarea unei locatii cu o suprafata de 10-12 mp si minime amenajari ale acesteia, precum si conectarea la Internet.
Francizorul GsBet asigura dotarea unitatii francizate de la firma luminoasa, materiale de identitate vizuala si pana la mobilier si echipamente IT.

Intrarea in reteaua de parteneri francizati GsBet se face in baza unei taxe de franciza de 4000 Euro (inclusiv TVA), nemaiexistand si alte costuri de start-up relevante.
Contractul de franciza se incheie pe o perioada de 5 ani si prevede si redevente, reprezentand 10% din totalul incasarilor, fara taxa de joc.

Cu o investitie globala de numai 4.000 Euro, viitorul partener francizat poate ajunge la o CA anuala de 100.000 Euro si un profit anual de 20-30%.

De-a lungul activarii pe piata nationala a pariuriol sportive, Gs Bet cumuleaza o serie de rezultate pozitive: peste 125.000 de evenimente sportive oferite pentru pariere; peste 15 sporturi de mare importanta; tipuri diferite de pariere (50 –fotbal, 28 – pariuri la tenis, 14 – hochei); peste 3.750.000 cote oferite pentru pariere; peste 1.000 de meciuri oferite saptamana de saptamana din toate sporturile; peste 500.000 de tichete de pariere vandute catre clienti.

Investitorii interesati de conceptul de franciza GsBet pot obtine detalii in mod gratuit de la echipa CHR Consulting.

TAGS: franciza pariuri sportive, pariuri in franciza, franciza pariuri, pariuri sportive in franciza, franciza, pariuri sportive, GS Bet

1 Response to "GsBet Pariuri sportive in franciza"

1 | nicky

September 9th, 2010 at 10:55 am

Avatar

o idee buna a celor de GsBet..

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.