Franciza Pariuri Sportive

12 Sep, 2010

GS Bet – pariuri sportive in franciza

Posted by: admin In: Articole

GS Bet a fost fondata la initiativa unor persoane cu vaste cunostinte si cu un trecut bogat în domeniu, cu peste 5 ani de experienta în oferirea serviciilor de pariere.

Firma a început activitatea cu o singura agentie situata în Bucuresti, dar s-a extins foarte repede la nivel national, ajungand la un numar de 30 de agentii deschise in primul an de activitate, pentru a multumi un numar mare de clienti.

25 de agenţii, aceeaşi imagine

„Investiţia totală a francizatului este de 4.000 de euro cu tot cu TVA şi reprezintă doar o taxă de intrare în reţeaua de agenţii GS Bet“, ne-a spus Sorin Gheorghe, directorul general al companiei. „Noi nu urmărim să facem profit din taxa de intrare în sistem, profitul nostru fiind reprezentat de încasările realizate după deschiderea agenţiei francizate“, a precizat acesta. În rest, toate dotările tehnice, echipamentele de calcul, casa de marcat, mobilierul, scaunele, televizoarele, firmele luminoase, bannerele sunt oferite gratuit de francizor.

Acesta mai asigură trainingul personalului, timp de trei zile, la sediul colaboratorului. „Oferim aceste avantaje tocmai pentru faptul că dorim să avem implementată în toată ţara o imagine unitară a brandului nostru“, afirmă reprezentantul GS Bet. Francizatul îşi poate construi chiar o afacere cu bar, aparate electronice de joc sau ruletă. În acest caz, clienţii pot face pariuri live. La GS Bet, aceştia pot face pariuri pe mai mult de 15 sporturi importante, printre care fotbal, tenis, baschet, hochei şi snooker.

Însă pentru a fi cât mai profitabilă, francizaţii trebuie să aleagă pentru agenţie un sediu în zone unde poate fi uşor găsit de clienţi, adică lângă pieţe, în mijlocul cartierelor, la stradă sau lângă alte case de pariuri. În schimb, investiţia se amortizează mai greu dacă francizatul nu se implică în afacere, la fel şi dacă agenţia este situată pe străzi necirculate, pe colţuri care nu sunt vizibile de pe strada principală sau în zone care nu sunt intens populate.

Valoarea investitiei:

* Investiţie de 4.000 de euro

* Taxa de franciză: 4.000 de euro (TVA inclus)

* Redevenţe: 11% din cifra de afaceri fără taxele de joc

* Taxa de publicitate: 2% din cifra de afaceri fără taxe

* Suprafaţa medie: 10-15 metri pătraţi

* Rulaj lunar: 10.000-12.000 de euro

* Cifra de afaceri anuală: 100.000 de euro

* Durata contractului de franciză: cinci ani

* Recuperarea investiţiei: două-şase luni

* Miza minimă pe un bilet: 1 leu

* Număr maxim de meciuri pe bilet: 30

* Portretul francizatului ideal: studii superioare, spirit anteprenorial, dornic să se implice, abilităţi organizatorice, corect, situaţie materială bună

* Clienţii finali: bărbaţi, cu vârsta între 18 şi 55 ani, cu situaţie materială medie sau bună, pasionaţi de sport

TAGS: franciza pariuri sportive, pariuri in franciza, franciza pariuri, pariuri sportive in franciza, franciza, pariuri sportive, GS Bet

No Responses to "GS Bet – pariuri sportive in franciza"

Comments are closed.

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.