Franciza Pariuri Sportive

16 Jun, 2010

Casele de pariuri, cea mai profitabila afacere pe timp de criza: Pariurile extreme scot cei mai multi bani

Posted by: admin In: Articole

Pe timp de criza, casele de pariuri reprezinta cea mai sigura afacere, cu profituri de cateva sute de mii de euro in lunile cu meciuri importante.
Romanii pariaza pe concursuri de caini sau pe numarul de accidentari ale unui jucator in timpul unei competitii sportive. Criza financiara a falimentat si falimenteaza multe firme, insa nu se atinge de societatile care au ca domeniu de activitate pariurile sportive. Si asta pentru ca romanul, si nu numai el, vrea sa se imbogateasca batand din palme. Cu numai trei lei, suma minima pe care o poti pune in joc, poti castiga zeci de mii de lei, iar daca ridici putin investitia, poti ajunge milionar peste noapte, iar esecul nu reprezinta un capat de tara.

De cealalta parte, patronii unor astfel de case de pariuri isi numara lunar un profit de circa 45.000 de euro, castigul variind in functie de investitia facuta, de clientela si locatie. Gama pariurilor sportive este extrem de larga. Daca in urma cu patru-cinci ani majoritatea se axau pe fotbal, acum se poate paria pe fel de fel de sporturi. De la cursele de cai la cele de caini, pana la pariuri macabre. De exemplu, in timpul Campionatului European de Fotbal, de anul trecut, la o casa de pariuri din Bucuresti, clientul putea paria pe loviturile de cap in gura unui adversar sau daca urma sa curga sangele din nasul unui jucator in timpul meciului. Cota era de vis. Pentru cinci lei, clientul castiga 4.000 de lei. Acum se poate paria pe ce sex va avea copilul unui fotbalist care urmeaza sa devina tata, cat timp va “poposi” Marius Lacatus pe banca Stelei sau daca formatia Rapid se va desfiinta sau nu, scrie Gardianul.

TAGS: franciza pariuri sportive, pariuri in franciza, franciza pariuri, pariuri sportive in franciza, franciza, pariuri sportive, GS Bet

1 Response to "Casele de pariuri, cea mai profitabila afacere pe timp de criza: Pariurile extreme scot cei mai multi bani"

1 | radu

June 20th, 2010 at 2:08 pm

Avatar

ce sa ii faci tata, romanu zice ca e criza da are bani de jucat la jocuri de noroc.. ha ha ha

Franciza Pariuri

Casele de pariuri sportive cumparate in franciza aduc marje de profit de pana la 40%, cu investitii initiale minime si cu cresteri ale cifrei de afaceri de pana la 200% chiar si in timpul turbulentelor de pe piata.